HACCP-Keurmerk
op tijd door kwaliteit

Zakelijk

U betaalt eenmalig voor de beoordeling en jaarlijks(*) voor het gebruiksrecht van het HACCP-keurmerk en bijbehorende logo. 

(*) het is geen verworven recht maar een continu proces van toetsing. Wij hebben dan ook regelmatig contact. Zo ontvangt u jaarlijks een vragenlijst, die wij graag, naar waarheid, ingevuld retour ontvangen.  Met de antwoorden kunnen wij toezicht houden en vaststellen of u het keurmerk met het keurmerk-logo mag blijven voeren. Let wel de kans op toetsing is optioneel.  


Aanvraag:

Het is niet in ons belang dat het keurmerk zijn waarde krijgt die het verdiend. Dit is in het belang van uw klant. Ziet u het belang in dit keurmerk zodat u zich kunt profileren en onderscheiden neem dan contact met ons op. Dit kan per mail, ga hiervoor naar onze contactpagina.


Vervolgstap:

Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op en nemen uw aanvraag samen door. Blijkt dat u in past binnen het profiel waarvoor het keurmerk staat dan starten we conform de voorwaarden met de beoordeling.

Espesso Ideas is opgericht in 2003 

Wij zijn een Nederlands communicatiebureau dat bedrijven advies geeft op gebied van organisatie, communicatie, marketing en verkoop. 

Alibi: 

EICA (Espresso Ideas Communicatie Advies) heeft bedrijven geadviseerd op gebied van HACCP & Allergenen-vraagstukken en de conclusie getrokken dat er voor deze instanties geen keurmerk is. Nu wel!

kvk nr:  27255461

btw nr: NL0963.06.907.B01